Compartir

The Players Tribune és un projecte més ue assentat. La mostra, el contingut que ofereix dia a dia al seu comunicdad de lectors, als quals ha aconseguit atreure a força de periodisme esportiu objectiu i de qualitat, allunyats de les opinions sense argumentar i les topades amb els protagonistes de l’esport. </P >

en el seu últim llançament, el futbol brilla per la seva presència en una imperdible entrevista entre Neymar i Piqué. El defensor blaugrana és l’encarregat de fer les preguntes, encara que al final acaben xerrant distesament com el bons amics que són.

En el vídeo, els futbolistes comparteixen els seus primers records de la Copa del Món, analitzen la lesió de Neymar en els quarts de final de la Copa del Món de 2014, especulen sobre els favorits per a la Copa del Món 2018 i fan broma sobre la possibilitat d’una final entre Brasil i Espanya.

en cada episodi de Piqué +, el FC Barcelona i el defensa de la selecció espanyola s’asseuran amb algunes de les estrelles més importants de l’esport per parlar dels seus viatges personals al pinacle del seu esport. Altres atletes destacats en Piqué + seran pròximament Luis Suárez i Lionel Messi.