Compartir

Va ser, sense cap dubte, una de les notícies que més van destacar els mitjans de comunicació la setmana passada: l'aniversari d'Andrea Janeiro, la filla de Belén Esteban i Jesulín d'Ubrique.

< p> la popular 'Andreíta' complia 18 anys, aconseguia la majoria d'edat i, per tant, s'obria la veda perquè els mitjans puguin publicar la imatge de la filla del torero i la col·laboradora de 'Sálvame' sense haver de pixelar els ulls.

A partir d'aquí nombrosos usuaris de les xarxes socials van aprofitar per criticar la imatge de la jove amb durs desqualificatius.

no, Andrea Janeiro no es va menjar el pollastre. Es va menjar un orc.

& mdash; Deivid guest & # 128704; (@El_Voceras) 20 juliol 2017

Com era d'esperar, Belén Esteban ha sortit en la seva defensa i ja ha anunciat que les forces de seguretat de l'Estat ja "estan analitzant aquests comentaris ofensius i localitzant a la gent".

La Policia Nacional també s'ha solidaritzat amb la jove. "Respecte, respecte, respecte", escriuen des del seu perfil.

les xarxes estan plenes de belleses, ments privilegiades i savis de mil i una ciències … que avui converteixen una adolescent a #TT pic.twitter.com/JZCcKr8Vof

& mdash; Policia Nacional (@policia) 20 juliol 2017

A la defensa d'Andrea Janeiro de Betlem s'ha sumat també la del presentador de ' Cuarto Milenio ', Iker Jiménez, qui a través d'un vídeo publicat a Youtube ha expressat la seva "indignació" pel linxament digital del que ha estat víctima la filla de Betlem.