Compartir

Un informe realitzat per un geofísic i un criminòleg, basat en la informació aportada per un testimoni anònim, situa el cos de Marta del Castillo a la dàrsena del riu Guadalquivir .

Antonio del Castillo ha lliurat el document al Jutjat d'Instrucció número 4 de Sevilla, que ha decidit que la Policia Nacional comenci les investigacions oportunes.

Amb aquesta nova informació es torna a la hipòtesi que el cadàver es trobi al Guadalquivir, com així va assegurar Miguel Carcaño. Els testimonis que van intentar provar aquest fet es van tombar a causa de la imprecisió en les hores i en el lloc. A més, la dàrsena és una zona que no ha estat investigada per trobar el cos de Marta.

La zona del riu assenyalada es troba a uns 12 o 13 minuts caminant des del carrer Lleó XIII, lloc en el qual se situa el pis en què va ser assassinada l'any 2009. La distància concorda amb els altres fets, ja que van poder traslladar el cadàver amb una cadira de rodes, com així es va assegurar, fins a la dàrsena, passant desapercebuts ja que prop està un hospital.

la dàrsena del riu ja va ser investigada per la Guàrdia Civil però per trobar el cadàver d'un polonès que va morir ofegat al Guadalquivir.