Quantcast

La broma macabra sobre Madeleine McCann y Pokémon Go que indigna a Twitter

Les xarxes socials no donen crèdit a la broma pesada d'un usuari de Twitter que ha compartit un fotomuntatge en què apareixia una foto de Madeleine McCann dins de la interfície del joc de Pokémon Go , com si fos un dels personatges i ho hagués atrapat.

L'autor de la macabra publicació ha estat Scott Rennie , que va compartir la imatge al costat del següent text: "he ensopegat amb un Pokémon molt estrany" .

Però aquest usuari no ha estat l'únic que ha causat indignació al Regne Unit. Altres usuaris van seguir en la mateixa línia amb comentaris del tipus: "Si tots aquells que estan jugant al Pokémon Go busquessin a Madeleine McCann en lloc de a Pikachu, ja ho haurien trobat" o "Madeleine McCann hauria estat trobada si fos un Pokémon ", entre d'altres.

pic.twitter.com/Ft25emvBfF

Ishmael (@FletcherHenry) 18 juliol 2016

Madeline McCann would have been found if she was a Pokémon.

Ishmael (@FletcherHenry) 15 juliol 2016

If Madeline Mccann was a Pokémon they might actually find her & # 128.517; & # 128.580;

Jackkk (@jack_louca_) 13 juliol 2016

Madeleine McCann va desaparèixer l'any 2007 quan es trobava de vacances a Praia da Luz (Portugal). La nena, que en aquell moment tenia 3 anys, va desaparèixer de l'apartament en el qual estava amb els seus germans petits mentre els seus pares estaven sopant amb uns amics en un local proper. Després d'anys d'investigació no s'han aconseguit aclarir els fets ni donar amb el responsable.

Comentarios de Facebook