Compartir

La Universitat Central de Michigan ha llançat un avís a través de les xarxes socials instant a tots els que es trobin en les instal·lacións de la Universitat a què es refugiïn. El tiroteig es va iniciar a l'edifici Campbell Hall de la facultat, que es troba a la ciutat de Mount Pleasant .

There has been a report of shots Fired at Campbell Hall on campus. Suspect is still at large, police advise all to take shelter. If you see something suspicious, call 911.

& mdash; Central Michigan U. (@CMUniversity) 2 març 2018

La universitat compta amb 18.000 estudiants i la policia ha comunicat que el sospitosos del tiroteig ha d'estar armat i ha concretat que es tracta d'un home negre .

CMU police confirm two individuals were fatally shot at Campbell Hall on campus this morning. The deceased are not students and police believe the situation started from a domestic situation. There are no additional injuries; suspect is still at large: https://t.co/AxvPn3N0s0

& mdash; Central Michigan U. (@CMUniversity) 2 març 2018

Aquest és el segon tiroteig després de que Nick Creu assassinés a 17 companys a Florida i quan als Estats Units s'està debatent l'ús d'armes.