Compartir

La GSMA confirma que el certamen se celebrarà del 25 al 28 de Febrer i aclareix així els dubtes sobre la possibilitat que el MWC fes les maletes amb destinació a un altre país a partir de l'any que ve ( tot i el contracte que el lliga amb la Ciutat Comtal fins 2023), a causa de les turbulències polítiques a Catalunya.

el conseller delegat de la GSMA ha expressat la "gratitud" de l'organització cap al ministre de Agenda Digital espanyol , Álvaro Nadal; la Generalitat, els ajuntaments de Barcelona i l'Hospitalet i les entitats i marques col·laboradores amb l'esdeveniment, pel nou "gran èxit aconseguit pel Mobile".

Els 107.000 visitants i les 2.400 empreses participants d'aquest any van provenir de 205 països , i el 24% van ser dones, amb un increment d'un 23% respecte a l'edició anterior. A l'edició d'aquest any han acudit 7.700 consellers delegats , més que l'any passat (6.100).

Els càlculs de la GSMA indiquen que el Mobile World Congress ha generat 471 milions d'euros i s'han contractat a 13.000 persones per la fira.