Compartir

Un home, de 37 anys, que va assassinar una dona , va esquarterar seu cadàver i va escampar els seus restes, introduïts en maletes, per diferents ciutats del país , ha estat condemnat a mort pel Tribunal d'Apel·lació de Rabat .

Tal com informa el diari al Masae , els fets es remunten a l'any 2016 , quan l'acusat va acabar amb la vida del seu amant , de 36 anys, a la ciutat de Vaig salar .

Posteriorment, amb l'ajuda d'una serra , va esquarterar el seu cos que va repartir, introduït a maletes , en diferents punts del país ..

la investigació policial va acabar amb la seva detenció, gràcies a uns treballadors que van trobar una maleta abandonada a l'estació de trens de < b> Marràqueix , a l'interior es van trobar restes d'un cos humà.

El mateix dia, altres maletes van ser descobertes en diferents parts del Marroc, totes amb restes que pertanyien a la mateixa dona.

L'home va poder ser arrestat quan es van identificar les empremtes digitals que va deixar en el cadàver . Al frigorífic del seu apartament es van trobar encara més restes de la dona.

Des de 1994 cap pres ha estat executat al Marroc.