Quantcast

El Parlament vota avui si ratifica la confiança en Carles Puigdemont com a president de la Generalitat

El ple del Parlament de Catalunya afronta aquest dijous una polèmica sessió en la qual està previst que es votin diverses resolucions. Entre elles, una de Junts per Catalunya ( JxCat) que demana "ratificar la confiança en Carles Puigdemont com a president de la Generalitat", que sortirà endavant amb els vots a favor d'ERC i la CUP. Encara que en un primer moment els anticapitalistes havien exigit que la resolució havia de ratificar la declaració d'independència (DUI) del passat 27 d'octubre, finalment, diputats d'ambdues formacions, van negociar un text alternatiu més "light".

La Fiscalia General de l'Estat, però, està en alerta, i ja ha avisat que es troba estudiant les "possibles implicacions penals" que suposaria reafirmar la DUI.

Entre la resta de resolucions que avui seran sotmeses a votació, hi ha una del PSC i una altra del PP per activar el compte enrere de la investidura; una de Ciutadans contra el bloqueig institucional, i una última dels comuns per reivindicar la sobirania del Parlament i defensar el model d'escola catalana.

Avui a l' #Parlament < / a>: qual & # 9200; 9h Taula i 09:15 Junta de Portaveus per tractar els Peticions de reconsideració sobre l'admissió a Tràmit d'esmenes a Propostes de Resolució del Ple qual & # 9200; 10h Ple de l' #Parlament , amb el debat i votació de 5 Propostes de Resolució https://t.co/cBD9qtDovS pic.twitter.com/YdT6fMvHid

& mdash; Parlament Catalunya (@parlamentcat) 1 març 2018

< p>

Comentarios de Facebook