lunes, 21 septiembre 2020 10:24

Jubilats tornen a sortir al carrer per exigir unes pensionistes dignes

CCOO i UGT han convocat aquest dijous concentracions de pensionistes i jubilats a tot Espanya en defensa del sistema públic de pensions i en protesta pel que consideren insuficient pujada del 0,25% per a aquest any.

a Madrid, la concentració tindrà lloc a les 11.00 hores davant del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública i hi assistiran el secretari general de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO, Julián Gutiérrez, i el secretari de Política Social de la Unió de Jubilats i pensionistes d'UGT, Dimas Delmazo, al costat de membres de les Executives confederals de CCOO i UGT.

Amb aquest acte es dóna continuïtat al calendari de mobilitzacions que convoquen aquests dos sindicats en protesta per la pujada de l'0,25 % de les pensions enguany i ja tenen previst un altre acte el 15 de març.

l'última concentració de pensionistes convocada per la Coordinadora Estatal en Defensa de les pensions Públiques (CEDPP) va congregar milers de pensionistes tes davant del Congrés dels Diputats. A més, CCOO i UGT van mostrar el seu suport a la majoria de grups parlamentaris que van registrar aquest dimarts una proposició de llei perquè les pensions pugin a base a l'IPC.