Quantcast

Comença AULA 2018 | Encara no saps quina carrera estudiar?

La XXVI edició del Saló Internacional de l'Estudiant i de l'Oferta Educativa, Aula 2018, comença aquest dimecres de la mà de 423 institucions acadèmiques i del món de l'ensenyament a la Fira de Madrid (Ifema).

Amb aquesta inauguració comença la cinquena Setmana de l'Educació, que se celebrarà fins al 4 de març i que inclou també el XXII Saló Internacional del Material Educatiu i Congrés de Recursos per a l'Educació i el IX Saló Internacional de Postgrau i Formació Contínua.

Amb aquestes i altres activitats i congressos en total sumen 423 entitats acadèmiques procedents de 12 països les que es donen cita en la principal fira del sector educatiu a Espanya, que en aquesta ocasió té com a lema 'Connectant amb l'educació del futur'.

el programa inclou activitats dins dels estands, al 'Aula Fòrum' i el 'Escenari Aula', desenvolupades per les institucions, universitats i els centres participants. Aula torna a mostrar una àmplia oferta, des dels estudis universitaris i altres estudis superiors fins a la Formació Professional i altres estudis professionals, passant per estudis a l'estranger, idiomes o voluntariat i organismes oficials.

A més, aquesta edició habilita novament diferents espais de formació i informació, xerrades, ponències i jornades informatives. El 'Escenari FP' acollirà exhibicions d'activitats professionals, mentre que 'Aula Solidària', espai gestionat per diverses organitzacions, fundacions i entitats, estarà destinada a proporcionar informació als estudiants sobre el Tercer Sector.

L'objectiu del saló és que els alumnes que la visitin tinguin més informació sobre quina carrera estudiar oa quina universitat acudir.

Comentarios de Facebook