Quantcast

Retornen un exemplar de 'La Odisesa de Ulysses' amb mig segle de retard en una biblioteca de Gandia

Un exemplar de la novel·la " L'odissea de Ulysses ", escrita per Alistair MacLean i editada per Destinació el 1962, i un altre del llibre per a adolescents, " El Veí " ( RLStine, de 2003), han estat retornats, de forma anònima , a una biblioteca pública de Gandia .

"L'odissea de Ulysses" arriba amb mig segle de retard .

Els llibres van ser dipositats en i l bústia de devolució de l'arxiu . "No ens havia passat una cosa així mai", va assegurar Toni Ordiñana , responsable de l a Xarxa de Biblioteques Públiques de Gandia , segons ha informat ' ABC '.

l'exemplar de " l'odissea de l'Ulysses ", que es troba a bon estat , " va desaparèixer "de la biblioteca fa aproximadament mig segle i conserva l'etiqueta original , en la qual es pot llegir:" Servei nacional de lectura "i el segell de la ciutat de Gandia .

També té impresa un advertiment en la qual es avisa que per cada dia de retard es cobrarien 2 pessetes . Al canvi, el oblidadís lector "ens hauria d'abonar uns 219 euros ", va fer broma Ordiñana .

Els responsables del servei estudien exposar-lo en els propers dies a les prestatgeries de 'novetats' que presideix l'entrada de la biblioteca central, amb el missatge « Benvingut a casa de nou », assenyala Ordiñana

Comentarios de Facebook