Compartir

Un home de 35 anys, procedent de Puerto Rico, va ser trobat mort al seu domicili del carrer Alejandro Sánchez al districte madrileny de Carabanchel. El mort va ser trobat per un amic dissabte passat al seu habitatge, després que aquest tractés de posar-se en contacte amb ell sense èxit.

L'amic de la víctima va decidir anar a casa i en veure que no contestava, va trucar a un manyà perquè obrís la porta de casa i va trobar el cos de Najvzaith ZD sense vida, nu i amb múltiples punyalades al cos, entre ells, un tall al coll que va poder haver estat la causa de la seva mort.

els veïns de l'home porto-riqueny van ser interrogats pels agents, encara que cap d'ells va assegurar escoltar alguna cosa el dissabte, dia en què es van produir els fets els Agents d'Homicidis de la Brigada Provincial de la Policia Judicial estan investigant l'homicidi, i de moment no descarten cap hipòtesi sobre qui podria ser l'autor.

Les investigacions sobre el presumpte responsable del crim es centraran sobre l'entorn de la víctima, així com en el seu telèfon mòbil, per buscar pistes que ajudin a resoldre qui ha comès l'assassinat.