sábado, 8 agosto 2020 17:34

El Mobile World Congress genera 15.000 puestos de trabajo, un 13,6% más que el año pasado

El Mobile World Congress, que se celebra a Barcelona des d'aquest dilluns fins a l'1 de març, suposarà la creació de 15.000 llocs de treball temporals, entre directes i indirectes, el que suposaria un creixement del 13,6% respecte a l'anterior edició.

Segons ha informat Adecco, en els últims dies ja s'ha notat un increment de la contractació del 100% respecte a les setmanes anteriors, fruit del Mobile World Congress.

Aquesta demanda de professionals propicia la creació d'ocupació no només del 26 de febrer a l'1 de març, dates del congrés, sinó també en els dies previs i posteriors.

l'esdeveniment tecnològic requereix d'un important nombre de hostes, personal de seguretat, personal mèdic, cambrers, promotors, controladors d'accessos, personal de neteja i caixers.

No obstant això, el gruix de la contractació arriba de manera indirecta, ja que Barcelona ha d'estar preparada per a atendre a més de 100.000 visitants, el que va influir i principalment en els sectors de l'hostaleria, la restauració i el sector hoteler.

Artículos similares