viernes, 7 agosto 2020 21:00

Colau i Torrent es neguen a rebre al Rei en la seva visita al Mobile World Congress

Ni Ada Colau , alcaldessa de Barcelona, ??ni el president del Parlament, Roger Torrent , participaran avui al salutació protocol·lària a la seva Majestat, el Rei Felipe VI , que dóna el tret de sortida a l'última edició del Mobile World Congress .

L'alcaldessa, Ada Colau , si assistirà a la resta d'actes , mentre que un representant de la Generalitat només anirà a la inauguració < / b>, tal com informa ' El País '.

"He de ser responsable davant de les milers de persones que van patir càrregues duríssimes i arbitràries l'1-O. davant d'aquests fets tan greus, la figura del Rei s'hauria d'haver mantingut neutral i haver ll estimat al diàleg, però es va posicionar amb les tesis més dures i repressives mostrant zero empatia davant aquesta vulneració de drets ", va argumentar Colau.

No participaré a la recepció protocol·lària del Rei, el qual col·loquialment s'anomena "el besamans". Si que participaré a sopar ia la inauguració del Mobile World Congress. Aquí explico a els Motius: https://t.co/olTgTuX8Ad pic.twitter.com/g7mZVs3GfW

Ada Colau (@AdaColau) febrer 25 de 2018

Per la seva banda, Roger Torrent , president del Parlament , en absència del president de la Generalitat, assistirà a la cen a, però no acudirà a rebre el Rei i saludar-lo.

ELS NÚMEROS dE l'MOBILE WORLD CONGRESS

el Mobile World Congress, que se celebra a Barcelona des d'aquest dilluns fins al 1 de març , suposarà la creació de 15.000 llocs de treball temporals , entre directes i indirectes, el que suposaria un creixement del 13,6% amb respecte a l'anterior edició.

Segons ha informat Adecco < / b>, en els últims dies ja s'ha notat un increment de la contractació del 100% respecte a les setmana s anteriors, fruit del Mobile World Congress.

Aquesta demanda de professionals propicia la creació d'ocupació no només del 26 de febrer a l'1 de març, dates del congrés, sinó també en els dies previs i posteriors.

L'esdeveniment tecnològic requereix de un important nombre d'hostes, personal de seguretat, personal mèdic, cambrers, promotors, controladors d'accessos, personal de neteja i caixers.

No obstant això, el gruix de la contractació arriba de manera indirecta , ja que Barcelona ha d'estar preparada per a atendre a més de 100.000 visitants , el que influeix principalment en els sectors de l'hostaleria, la restauració i el sector hoteler.

Artículos similares