Quantcast

Montoro garanteix equiparació salarial completa entre Policia Nacional, Guàrdia Civil i Mossos a 2020

El ministre d'Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, ha assegurat avui que l'equiparació salarial entre la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i les forces de seguretat autonòmiques "serà completa" el 2020.

Així ho afirmar abans de participar en un acte a la Casa d'Amèrica de Madrid al costat del seu homòleg argentí. Concretament, Montoro va indicar que l'homologació salarial entre Policia Nacional i Guàrdia Civil i Mossos d'Esquadra "serà completa en tres anys".

"Està garantit que la nòmina d'un policia nacional i un guàrdia civil, depenent de les activitats que desenvolupa, estarà completament igualada a la del mosso d'esquadra ", va assenyalar el ministre, quin ha afegit que" per això caldrà sens dubte una aportació pressupostària i aquesta és la que habilitarem des dels pressupostos generals de l'Estat ". < / p>

en aquest sentit, Montoro ha indicat que "el Ministeri de l'Interior està treballant en una línia molt correcta per a l'efectiva equiparació entre les Forces de Seguretat de l'Estat, Policia Nacional i Guàrdia Civil i Mossos d'Esquadra". < / p>

En concret, ha explicat que "el Ministeri d'Interior està treballant amb qui ha de treballar, amb els sindicats i representants d'aquestes Forces de Seguretat de l'Estat, les associacions de la Guàrdia Civil i els sindicat us de la policia ".

" Estem segurs que arribaran a bon port aquestes negociacions ", va assegurar, per afegir que hi ha" la disposició i la capacitat pressupostària per a això "i" a més és un compromís del Govern el aconseguir-ho ". "Ho farem començant el 2018 i acabant en el 2020", ha postil·lat.

Comentarios de Facebook