jueves, 13 agosto 2020 8:03

Carrefour comercialitza el primer pollastre de pagès criat sense tractaments antibiòtics

Carrefour ha informat aquest dijous que llança a Espanya el primer pollastre de pagès criat sense tractaments antibiòtics. L'empresa de distribució compta amb aquest producte en altres països com França o Itàlia. Aquest pollastre es comercialitza sota la marca "Qualitat i Origen Carrefour".

Ha assenyalat que ha estat criat sense tractament antibiòtic i "amb els millors estàndards de benestar. En el seu desenvolupament s'apliquen tractaments preventius basats en la fitoteràpia, per la qual cosa s'empren extractes de plantes en l'alimentació d'aquestes aus. Amb aquesta manera de ramaderia s'afavoreix el desenvolupament de les resistències naturals dels animals ".

a més, Carrefour va destacar que la producció del pollastre es porta a terme sota paràmetres de sostenibilitat ambiental. "Els animals es crien en granges situades a Galícia ia més, es tenen en compte aspectes com la vegetació, que ha de ser autòctona o el model de ramaderia, que ha de ser tradicional. Així mateix, aquestes aus tenen sortida lliure al camp i alimentació 100% vegetal, que inclou un 70% de cereals, dels quals un 50% és blat de moro ". Es pot adquirir als hipermercats, supermercats i comerç 'online' de la cadena a Espanya.

Artículos similares