Compartir

El líder de Podem, Pablo Iglesias , va dir aquest dijous que és " fals " que en el seu partit cobrin més els homes que les dones i ha negat que en la seva formació hi hagi una bretxa salarial .

"És una informació falsa i ho poden confirmar vostès entrant al portal del transparència de Podem ", ha subratllat el secretari general de Podem sobre la informació que publica avui ' la Razón ' en què s'assegura que les dones cobren en el partit 829 euros menys que els homes.

Va ??explicar que en la formació estatge " les dones i els homes guanyen igual ", paraules que va repetir la portaveu de Units Podem, Irene Montero , en declaracions als passadissos de la Cambra : " Cobrem el mateix per la mateixa feina ".

La dirigent d' Podem ha assegurat a més sobre l'atur feminista del 8 de març que el PP hauria de " reconsiderar " la seva opinió respecte a aquesta jornada perquè " és una alegria per a la democràcia que tinguem un país en què tants milions de dones estan disposades a defensar la seva igualtat i els seus drets ".

Ha insistit que el Govern de Mariano Rajoy és " masclista " i va dir que el que realment " posa en perill el sistema de convivència " és el " masclisme < / b> "que, al seu parer," segueix permetent que hi hagi en aquest país dones que cobren menys que els homes per la mateixa feina ".

per la seva banda, el secretari general de Units Podem-a Comú Podem-a Marea, Txema Guijarro , va negar també que en Podem cobrin més els homes que les dones ". Va explicar que el que cobren " les persones " a Podem "no es basa en el gènere, sinó en el càrrec que ocupes".