Compartir

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha afirmat avui que el proper 8 de març, Dia Internacional de la Dona, va a treballar perquè "per a mi tots els dies de l'any són 8 de març" i va considerar que per combatre la desigualtat de gènere "hauríem de ser aliats tota la societat espanyola".

en una entrevista a Antena 3 recollida per Servimedia, la titular d'Ocupació ha manifestat el seu respecte als que decideixin manifestar-24 hores o participar en els aturades parcials convocades per CCOO i UGT, però va dir que ella treballarà el 8 de març.

Báñez va tornar a demanar "exemplaritat" i "compromís amb la igualtat", en referència als membres de Podem, dels que va dir que vuit de cada 10 persones que cobren menys de 1.000 euros al partit són dones.

La ministra va voler llançar un missatge "de confiança i esperança" a les dones espanyoles perquè avui "hi ha més dones treballant que mai "i la bretxa salarial de gènere, segons les dades d'Eur ostat, està "en mínims històrics".

A més, ha indicat que en l'última dècada s'ha multiplicat per 4 la presència de les dones en els llocs de responsabilitat a Espanya. Tot i això, ha afegit que "necessitem aliats" per reduir la desigualtat entre homes i dones i que "no és una batalla només de les dones" ni tampoc d'un dia concret.