Compartir

El difícil és fer el pas i prendre la decisió de fer les maletes. Així que per motivar-te a deixar enrere els prejudicis i aventurar-te a la teva primera escapada sense companys, t'enumerem 7 avantatges de viatjar sol. T'atreveixes?

Provar la independència en la seva màxima expressió: Viatjar sol et permet fer el que vols, com i quan ho vols. Aquesta sensació de llibertat absoluta et permet arriscar-te a improvisar plans sense donar explicacions i organitzar el teu temps al teu gust.

Descobrir les teves virtuts: Els viatges "all by myself "serveixen no només per conèixer a gent nova sinó per crear grans records. Et coneixes a tu mateix en la mesura en què t'enfrontes a situacions noves, aprens a afrontar-les i reconeixes la teva capacitat d'adaptar-te.

Convertir-te en el teu millor companyia: Passar temps sol és interessant i enriquidor. Així aprens a gaudir del silenci i de la solitud. Una persona que es troba a si mateixa, és una persona satisfeta, que desprèn energia, equilibri, serenitat i positivisme.

Gaudir dels petits plaers: Viatjar sol és el pla perfecte per desconnectar i relaxar-te com mai. Passejar per la ciutat, gaudir de la gastronomia o dormir sense despertador. Tots aquests són plaers que diàriament no es tenen a l'abast i que … saben a glòria!

Enfrontar petits reptes 'i superar-los !: En sortir de la teva zona de confort pots sentir una mica de inseguretat, però en aconseguir viure noves aventures i aprendre a manejar-te, augmentaràs la teva confiança. Els reptes de cada dia se superen a poc a poc, arriesgándote sense por al fracàs.

Money, money, money: Una altra de les grans avantatges d'aquesta modalitat de viatge, és que tots els diners que tinguis destinat per als teus dies lliures, serà totalment per a tu. No hauràs compromisos que complir, ni visitar llocs que no vols, menjaràs a les hores que vulguis i demanaràs el que et vingui de gust, i el millor de tot és que podràs donar-te un capritx cada vegada que vulguis 'sense remordiment!

Dir 'adéu' a les preocupacions: Un fresh start en què oblidar-se de tots els problemes personals, laborals o econòmics. Allà on es vagi, ningú sabrà res ni de la manera de ser ni dels problemes que s'hagin diàriament. La millor manera de desconnectar i de canviar d'ambient.

Tens ja destí per al teu viatge en solitari?

Et recomanem visitar Bilbao, la millor ciutat europea 2018. Si hi ha una característica que defineix els bilbaïns és l'orgull que senten per la seva ciutat, et convidem a visitar la ciutat i viure 'l'efecte Bilbao', gaudir de les seves galeries d'art modern, restaurants de menjar internacional , bistrós i molt més. Coneixes el hotel Barceló Bilbao Nervión ?