Quantcast

El JEMAD veu "impossible" un servei militar obligatori a Espanya

El cap d'Estat Major de la Defensa (JEMAD), general Fernando Alejandre , ha considerat aquest dilluns " impossible " la reinstauració del servei militar obligatori a Espanya , com pensa fer en França el Govern de Emmanuel Macron.

Així es va pronunciar el g eneral Alejandre en un esmorzar informatiu celebrat a Madrid , en el qual va subratllar la seva desconfiança a que hi hagi algú a Espanya capaç de plantejar aquesta possibilitat amb l'objectiu de " adquirir noves capacitats "en el si de les Forces Armades.

de fet, ha afirmat que seria" impossible en aquest món "que algú es s'ajustés a les noves capacitats de les Forces Armades en el termini d'un mes , ja que el que es busca actualment és l'especialització, i va circumscriure la mesura de Macron en la recerca de " cert enfilada de la societat civil amb la milícia ".

tot i que, des del seu punt de vista, un servei militar ob ligatorio podria " reduir la bretxa " entre la societat i l'Exèrcit , ha considerat " impossible " que aquesta possibilitat es concreti en Espanya < / b>. " És difícil i costós . No vull pensar en la factura", ha reblat.

Comentarios de Facebook