Compartir

Metro de Madrid incrementarà aquest divendres el nombre de trens fins a en un 11% , coincidint amb el rua de Carnaval que celebren conjuntament els districtes de Pont de Vallecas i Retiro . Més de 3.000 persones d'agrupacions infantils, juvenils, culturals i veïnals participaran en el gran desfilada de Carnaval que recorrerà la artèria que vertebra i connecta els dos districtes: la avinguda de l'Albufera i l'avinguda de Ciutat de Barcelona.

El dispositiu especial posat en marxa per Metro de Madrid començarà a les 17.00 hores i es mantindrà mentre sigui necessari fins que es normalitzi la demanda. Tindrà lloc concretament a la línia 1 , que veurà incrementat el servei al llarg de tota la tarda.

La desfilada sortirà a les 17.30 hores des de l'Avinguda de Buenos Aires cantonada Avinguda de l'Albufera i finalitzarà al Pont de Pedro Bosch , molt a prop de l'estació de Metro de Pacífic , on tindrà lloc el pregó, previst per a les 20.30 hores .

També es reforçarà el personal d'estacions i de seguretat a les parades més afectades per la desfilada per garantir i facilitar la mobilitat dins de la xarxa de Metro. Els reforços es mantindran fins que la disminució de la demanda permeti reduir el nombre de trens en circulació.