Quantcast

Metro reforça aquesta tarda el servei a la línia 1 per la rua de Carnaval a Puente de Vallecas i Retiro

Metro de Madrid incrementarà aquest divendres el nombre de trens fins a en un 11% , coincidint amb el rua de Carnaval que celebren conjuntament els districtes de Pont de Vallecas i Retiro . Més de 3.000 persones d'agrupacions infantils, juvenils, culturals i veïnals participaran en el gran desfilada de Carnaval que recorrerà la artèria que vertebra i connecta els dos districtes: la avinguda de l'Albufera i l'avinguda de Ciutat de Barcelona.

El dispositiu especial posat en marxa per Metro de Madrid començarà a les 17.00 hores i es mantindrà mentre sigui necessari fins que es normalitzi la demanda. Tindrà lloc concretament a la línia 1 , que veurà incrementat el servei al llarg de tota la tarda.

La desfilada sortirà a les 17.30 hores des de l'Avinguda de Buenos Aires cantonada Avinguda de l'Albufera i finalitzarà al Pont de Pedro Bosch , molt a prop de l'estació de Metro de Pacífic , on tindrà lloc el pregó, previst per a les 20.30 hores .

També es reforçarà el personal d'estacions i de seguretat a les parades més afectades per la desfilada per garantir i facilitar la mobilitat dins de la xarxa de Metro. Els reforços es mantindran fins que la disminució de la demanda permeti reduir el nombre de trens en circulació.

Comentarios de Facebook