Compartir

La presentadora de Telecinco Ana Rosa Quintana va dir avui sobre l'amenaça de querella de Toni Comín per haver difós els seus missatges amb Carles Puigdemont que és la reacció d ' "uns senyors que s'han saltat totes les lleis i la Constitució ".

" Sabíem que la informació era exacta i veraç. Ara ens alegra que el mateix Comín ho confirmi ", va dir Quintana. "Uns senyors que s'han saltat totes les lleis i la Constitució … quina pell tan fina tenen per a una cosa, però per al que afecta milions de ciutadans, ens saltem les lleis a la torera".

La presentadora de ' El programa d'AR ' ha dit que les imatges que va difondre aquest dimecres el seu espai amb els missatges entre Comín i Puigdemont constitueixen "una de les majors exclusives" que ha donat en la seva carrera professional. "Aquests missatges fan tremolar els fonaments del 'Procés'. Avui s'acaba Puigdemont", va aventurar la periodista.

L'equip del programa enviat a Brussel·les va aconseguir capturar els missatges de Carles Puigdemont a Toni Comín < / b>, l'únic exconseller fugit que no ha renunciat a la seva acta de diputat.

Durant un acte a Lovaina, Comín va començar a rebre a les 20.01 hores missatges d'un contacte seu que té registrat com a 'Carles '. Els missatges, escrits en català, van ser enviats a través de la xarxa social Signal, la mateixa que utilitza Snowden per temes de seguretat. A l'adonar-se que estaven gravant els missatges, la cara de Toni Comín mudar, mostrant la seva preocupació, segons van explicar els reporters en el programa.

Puigdemont havia d'acudir a Louvain per donar el seu suport al independentista belga, candidat a l'alcaldia d'aquesta localitat, però només va estar de manera telemàtica a través d'un vídeo. Lorin Parys es va haver de conformar amb Toni Comín, l'exconseller de Salut. El periodista Luis Navarro i el reporter gràfic Fernando Hernández van acudir a la cita i no van poder aconseguir una entrevista amb Comín, que només va acceptar parlar amb diversos mitjans catalans. No obstant això, van aconseguir gravar els missatges entre Comín i l'expresident.