Compartir

Una allau de portadors marroquins ha provocat greus incidents a la frontera de Melilla . L'aglomeració, que va tenir lloc passades les 7.00 hores d'aquest dilluns, ha provocat diversos ferits, un d'ells crític després de patir una parada cardiorespiratòria .

La portaveu governamental de la Policia Nacional ha qualificat els fets com ' "una crua allau de persones que, des del costat marroquí de la mateixa frontera, van arribar pràcticament rodant als torns del citat lloc fronterer" .

El costat marroquí de la frontera també ha registrat diversos ferits, que han estat traslladats a l'Hospital de Nador amb pronòstic desconegut .

Segons recull '20 minuts ', "una multitud va caure pràcticament en tromba des del costat marroquí sobre els torns d'entrada a Melilla" res més obrir-se el pas fronterer.

l'objectiu del pas, segons informa 'Digital Sevilla', era comprar mercaderies que després passen al Marroc per revendre'l a un major preu. El vídeo, emès pel mateix mitjà, va ser gravat per un testimoni amb el seu telèfon mòbil .