Quantcast

Detingut a Madrid un lladre que va robar centenars de cascs de moto

La Policia Nacional ha detingut a Madrid a un lladre de cascs de moto , que s'apropiava d'ells violentant els cofres en què els seus propietaris els guardaven quan aparcaven el vehicle .

Segons ha informat la Policia , l'arrestat venia després els objectes en botigues de segona mà . Se li han intervingut 35 cascs , tot i que se sospita que ha realitzat 500 vendes d'aquest tipus de material en els últims sis mesos . Precisament la detenció de l'acusat s i va produir quan anava a fer una nova venda, aquesta vegada de un casc, una caçadora i dos parells de guants de motorista.

la investigació va començar quan els agents van tenir coneixement de la venda d'un casc de moto, prèviament sostret, en una botiga de compravenda d'articles de segona mà a Madrid. Després de diverses gestions, els agents van identificar el venedor i van establir un dispositiu per a la seva captura .

TAMBÉ LES CAZADORAS

L'arrestat havia realitzat des de maig de l'any passat més de 500 vendes d'aquest tipus , els articles eren prèviament sostrets dels cofres de motocicletes que es trobaven aparcades a la via pública de diversos districtes madrilenys.

< p> Han estat recuperats 35 cascs, 10 parells de guants-tres caçadores , tots productes per a motociclistes, així com les eines que feia servir per manipular els cofres.

La policia ha informat que qualsevol ciutadà que cregui haver estat víctima d'un d'aquests fets podrà contactar amb els responsables de la investigació al telèfon 91.322 32 74.

Comentarios de Facebook