Compartir

El Parlament Europeu ha instat la Comissió Europea a què investigui la situació regulatòria de les estacions de servei desateses, per determinar si els drets de les persones amb discapacitat com a clients estan degudament emparats.

Així ho ha notificat la Comissió de Peticions de la Cambra europea al Comitè Espanyol de Representants de Persones amb discapacitat (Cermi), que s'havia dirigit al legislador europeu denunciant la desprotecció dels consumidors amb discapacitat davant la irrupció de les gasolineres desateses.

la Comissió de Peticions de l'Eurocambra accepta la demanda del Cermi i inicia un procediment per donar-li resposta, sol·licitant l'Executiu comunitari una investigació formal sobre l'estat d'aquesta qüestió a tot Europa.

el Cermi ha acudit al Parlament Europeu davant la inacció del Govern espanyol, "que està permetent amb una legislació ultraliberal la proliferació d'estacions desatès des, sense consideració als drets dels consumidors amb discapacitat, entre altres grups socials i laborals ", indica en una nota la plataforma representativa de la discapacitat a Espanya.