Compartir

La Guàrdia Civil va detenir la nit d'ahir al aeroport de Madrid Barajas el presumpte autor de l'atropellament que tenia lloc hores abans a la localitat madrilenya de Font del Saz de Jarama . El detingut és un home de 53 anys d'origen paraguaià resident a Pozuelo de Alarcón. Segons informa 'La Razón' l'home va ser detingut quan es disposava a agafar un avió amb destinació a Buenos Aires .

el detingut conduïa un Mercedes quan van passar els fets sobre les 7 del matí d'ahir quan va atropellar una jove que creuava la carretera i que va deixar abandonada. Per això se li imputen diversos delictes, entre els quals s'inclouen delictes contra la seguretat viària i omissió del deure de socors .

L'arrest es va facilitar gràcies a la col·laboració d'un veí de Pozuelo d'Alarcón que va ajudar, amb informació sobre el sospitós, al seu posterior captura. Un conductor que circulava ahir a l'altura del quilòmetre 3,800 de la M-117 va descobrir la jove a la cuneta, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Paracuellos i agents del destacament de trànsit de Buitrago de Lozoya es van fer càrrec de la investigació i de la consegüent detenció del sospitós.