Quantcast

Un jove cau des d'un vuitè pis a la Gran Via i li salva la vida l'enllumenat nadalenc

Un jove d'entre 16 i 18 anys es va precipitar aquest matí a Madrid des d'un vuitè pis a la Gran Via 39 i va caure sobre l'enllumenat nadalenc, que el va retenir el just com perquè el noi hagi salvat la vida.

Així ho ha indicat el delegat de Salut, Seguretat i Emergències de l'Ajuntament de Madrid, Javier Barbero, al final de la roda de premsa en què es van presentar les activitats de les properes festes de Sant Antón, en el transcurs de la qual es va tenir notícia dels fets.

els agents de seguretat han tallat el carrer sentit plaça de Cibeles des de Plaça d'Espanya, tal com informen a través de les xarxes socials el Centre de Gestió de la Mobilitat de Madrid.

< p lang = "ca" dir = "ltr" style = "background-image: url (LBL-p.png);"> Us informem d'una incidència a la Gran Via amb Plaça del Callao. Es talla al trànsit Gran Via sentit Plaça de Cibeles des de la Plaça d'Espanya. Intervenen els equips d'emergència.

Centre de Gestió de la Mobilitat de Madrid (@cgm_madrid) 9 de gener de 2018

Barber ha explicat que el Samur es va desplaçar fins al lloc dels fets i va atendre al jove, constant que està viu. De moment es desconeixen les circumstàncies o motius de la caiguda.

Comentarios de Facebook