miércoles, 12 agosto 2020 12:15

Per què no ha bloquejat encara Twitter a Donald Trump?

Com pot ser que Twitter no hi hagi bloquejat el compte de Donald Trump si, suposadament, condemna i persegueix tota mostra de violència en els seus missatges? La companyia nord-americana ha explicat a través d'un post al seu bloc -titulat Líders mundials en Twitter- el motiu pel qual no ha vetat al president del Govern dels Estats Units i el seu missatge ha generat polèmica.

Segons la xarxa social de l'ocellet, censurar els missatges d'aquests líders suposaria "ocultar informació important que la gent hauria de veure i debatre" afegint que "Twitter està aquí per servir i ajudar a avançar en la conversa pública global" .

North Korean Leader Kim Jong-un just stated that the "Nuclear Button is on his desk at all times." Will someone from his depleted and food Starved regime please inform him that I too have a Nuclear Button, but it is a much bigger & more powerful one than his, and my Button works!

& mdash; Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 3 gener 2018

La companyia advoca per posar el tweet en el seu context polític per comprendre el significat i incideix que treballen per fer de la seva xarxa social "millor lloc per veure i discutir lliurement tot el que importa" .

el document, que mostra l'interès de Twitter per aportar a la societat un servei productiu i constructiu, finalitza amb un rotund "creiem que aquesta és la millor manera d'ajudar a la nostra societat a progressar" .

New Bloc: World Leaders on Twitter https://t.co/KhrGbrgEuA

& mdash; Twitter Public Policy (@Policy) 5 gener 2018

Artículos similares