Compartir

Albano Dante Fachin, exsecretari general de Podem a Catalunya, ha demanat aquest divendres que l'esquerra "reaccioni" davant de la decisió del Tribunal Suprem de mantenir a la presó Oriol Junqueras, perquè amb aquesta mesura "s'estan violat els drets de tots ", tant a Catalunya com a la resta d'Espanya.

Fachin s'ha expressat d'aquesta manera en un missatge a Twitter després de conèixer que el Suprem manté a la presó preventiva a l'exvicepresident català per risc de reiteració delictiva.

"tota la solidaritat amb Junqueras i la seva família. Dit això: que tothom tingui clar que s'estan violant els drets de tots i totes. a Catalunya ia la resta de l'Estat", ha manifestat Fachin, qui seguidament va demanar a l'esquerra espanyola que "reaccioni" i ho faci "ja".

l'exlíder d'Podem deixar el partit de Pablo Iglesias abans d'iniciar-se la campanya a les eleccions de Catalunya. Ho va fer per desavinences amb la direcció estatal del partit per posicionar-se en favor de l'independentisme. Durant la campanya, Fachin va participar en diferents actes d'ERC i la CUP.

Tota la solidaritat amb @junqueras i la seva família. Dit això: que tothom tingui clar que s'estan violant els drets de tots i totes. A Catalunya ia la resta de l'Estat. https://t.co/mwP0QS7sWD L'esquerra espanyola ha de reaccionar. Ja.

& mdash; Albano-Dante Fachin (@ AlbanoDante76) 5 gener 2018