Compartir

El Corte Inglés s'avança a les 9.00 hores del 6 gener (dia de Reis) les rebaixes en línia d'hivern 2018, amb descomptes de fins al 50% en una gran selecció d'articles, mentre que a les botigues físiques les rebaixes començaran el diumenge 7 en el seu horari habitual.

la companyia ha indicat en un comunicat que durant aquesta campanya es posaran a la venda més d'un milió d'articles, amb una àmplia gamma de productes a preus molt atractius. < / p>

Segons El Corte Inglés, els clients busquen sobretot articles de moda i firmes prestigioses amb grans descomptes. El web comptarà amb articles rebaixats fins al 50% en moda dona, home, infantil, accessoris, sabates i esports.

En la categoria de tecnologia i electrodomèstics, el web d'El Corte Inglés oferirà 'smartphones' amb descomptes de fins al 35%, televisors amb descomptes de fins al 25%, portàtils amb ofertes que suposen un estalvi de 100 euros i l'últim en tecnologia de marques com Samsung, LG, iPhone o Huawei.

Entre les promocions en oci i llar destaquen les categories de cinema, amb descomptes del 30% comprant tres o més unitats, música (-25%), matalassos (-40%), mobles (-30%), parament (-30%) i roba de llit (-50%).