Quantcast

Apple demana perdó per la lentitud dels iPhone i ofereix canviar les bateries amb descompte

Apple s'ha posat mans a l'obra per posar solució al problema de la lentitud dels models d'iPhone més antics davant l'allau de crítiques que va rebre dels seus clients. Ara, la companyia californiana ofereix a tots aquells perjudicats per l'alentiment dels mòbils un descompte de 50 dòlars per canviar la bateria del mòbil, segons informa ' El País '.

la polèmica es va produir la setmana passada, quan Apple va reconèixer de manera explícita que havia provocat de manera intencionada la alentiment dels models de mòbil iPhone 6, 6s, 6 Plus, 6sPlus i SE, sent los Angeles, Nova York i las Vegas les ciutats amb més clients perjudicats. Amb l'objectiu d'evitar apagats, el que feia iOS és administrar el rendiment i el funcionament d'alguns dels components de la bateria del telèfon.

Durant tot l'any, tot aquell que vulgui canviar la bateria del seu iPhone haurà de desemborsar 50 dòlars menys, passant de 79 dòlars a 29. en un nou comunicat, Apple es compromet a buscar noves vies de millora de rendiment dels seus mòbils per tal d'evitar col·lapses a les terminals del component electrònic dels seus dispositius. < / p>

Comentarios de Facebook