martes, 29 septiembre 2020 0:37

Cifuentes assegura que els resultats de Cs a Catalunya "no són extrapolables a Espanya, i molt menys a Madrid"

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes , ha dit avui en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Govern , que els resultats electorals de Ciutadans en les recents eleccions catalanes "no són extrapolables a Espanya, i molt menys a la Comunitat".

Després de felicitar Ciutadans pels seus resultats, Cifuentes va destacar que "més enllà d'aquests resultats, no estem nerviosos" i va explicar que en els comicis, que es van celebrar en unes "condicions molt singulars, el PP va haver d'adoptar decisions com l'aplicació del 155".

Segons la seva opinió, el PP "ha demostrat que pensa més en els interessos d'Espanya i els espanyols que en els del partit ".

Va ??dir que a les eleccions catalanes," la percepció ha estat que el vot útil havia d'anar a Ciutadans ", però a Madrid," el vot útil és el del PP ".

" Som el centre sociològic, fem una política reformista, i en l'econòmic, es creix i es crea ocupació, ia més , Tenim la fiscalitat més baixa d'Espanya, i això ens permet ser una regió pròspera ", ha afegit Cifuentes, qui també s'ha referit a" la millora dels serveis públics ".