miércoles, 23 septiembre 2020 6:31

Detingut el principal sospitós de la desaparició de Diana Quer

Torna a haver novetats sobre la desaparició de Diana Quer. El principal sospitós de la seva desaparició ha estat detingut al municipi corunyès de Boiro per intentar el segrest d'una nena menor en aquesta localitat, situada a la mateixa comarca que la localitat de Pobra do Caramiñal, on es va perdre el rastre de Quer. < / p>

Tal com informa ' El Mundo ', dimarts passat una noia va denunciar davant la Policia que un home va amenaçar amb robar-li el mòbil amb un ganivet a la mà i va tractar d'introduir-la al maleter del seu vehicle, motiu pel qual la Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha obert una investigació per temptativa de robatori i segrest.

Ara, Guàrdia Civil i Policia intenten esbrinar si aquest succés està relacionat amb la desaparició de la jove madrilenya, en desenvolupar aquest últim succés a la mateixa zona en què Diana Quer va desaparèixer l'agost de l'any passat. Segons el programa 'Espejo Público' el detingut té antecedents per agressió sexual.

La Delegació del Govern a Galícia assegura que agents de la UCO s'han desplaçat a La Corunya per aprofundir en línies d'investigació "ja obertes, tal com apunten des de les fonts d'investigació.