Compartir

Agents de la Policia Nacional han desarticulat un grup itinerant, compost per ciutadans d'origen romanès, especialitzat en cometre robatoris amb força a l'interior de domicilis per tot el territori espanyol.

< p> Segons ha informat la policia, aquesta investigació va començar gràcies a les informacions facilitades per la Agregadoria d'Interior de l'Ambaixada de Romania que alertava de la possible existència a Espanya d'un grup criminal vinculat a robatoris en habitatges .

Després de les investigacions policials es va concretar que aquest grup estava especialitzat en la comissió d'assalts a domicilis per tota la península i es trobava assentat en les localitats madrilenyes de Coslada i Torrejón d'Ardoz. En total, se'ls imputen nombrosos fets delictius comesos a Oviedo, Lleó, Lleida, Saragossa, València i Tarragona.

La policia ha informat que els agents van agilitzar els tràmits per a la seva localització i detenció ja que els ara detinguts ideaven tornar pròximament al seu país d'origen. Aquests arrestats, segons el comunicat eren de complexió forta i exhibien fotografies en les xarxes socials portant armes de foc i blanques.

En el registre realitzat pels agents s'ha intervingut una gran quantitat de rellotges, peces de joieria i eines per forçar els bombins de les portes d'accés com guants, palanquetes i maces.