Compartir

Una ordre emesa des d'un jutjat de Tarragona ha notificat la detenció de dos regidors de la CUP per un suposat delicte d'odi cap a la Policia Nacional .

l'organització política s'ha fet ressò de la denúncia, i, des del seu compte de Twitter han llançat un missatge en el qual asseguren que "< b> davant la repressió d'Estat ", els anticapitalistes es mantenen" en peu, alegres i combatents ".

& # 128.308; Ens han notificat l'ordre de detenció de dues dels regidors de la @CUPReus arran de les mobilitzacions de l '< a href = "https://twitter.com/hashtag/1O?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw"> # 1O ! Davant la Repressió de l'estat, nosaltres seguim #dempeus alegres i combatents! Els carrers seran sempre Nostres & # 9994; @cupnacional

CUP Reus (@CUPReus) 26 de desembre de 2017

Es tracta dels regidors, Marta Llorens < / b> i Oriol Ciurana , que no s'havien presentat en els requeriments anteriors .

Després de l' referèndum il·legal , celebrat l'1-O, els portaveus municipals del PDeCAT-CiU , CUP , ERC i Ara Reus van signar un manifest on criticaven la intervenció policial , tal com informa ' El Mundo '.Una denúncia de la Policia Naciona l, per la polèmica sobre la estada dels agents en un hotel de la ciutat de Reus i els esdeveniments del 3 d'octubre, va obrir la causa