Quantcast

Govern, autonomies i ajuntaments signen aquest dimecres el Pacte contra la Violència de Gènere

Aquest dimecres, Dolors Montserrat, Ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat es reuneix a la Conferència Sectorial d'Igualtat amb les comunitats autònomes i entitats locals per aprovar el Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere. el document conté més de 200 mesures i les reformes legals necessàries per posar-ho en pràctica.

Segons 'RTVE', a la trobada acudiran totes les comunitats autònomes, representants de la Federació Espanyola de Municipis i províncies (FEMP) i del Ministeri de la Presidència i per a les Administracions Territorials .

Les mesures que s'aprovin estaran destinades a fixar un full de ruta i determinar l'impacte pressupostari de les diferents mesures. Segons va afirmar Mariano Rajoy el passat mes de novembre al Congrés, el resultat serà s imilar a l'acord aprovat en seu parlamentària .

L'acord ha de recollir la forma en què s'executin les mesures amb les administracions autonòmiques i locals i les entitats del Tercer Sector vinculades a l'àrea d'Igualtat. A més, fixarà les primeres mesures en relació amb la lluita contra el maltractament i que serien posades en marxa immediatament com la t ramitación de les reformes legals que es plantegen en l'esmentat pacte .

També s'espera que la Conferència Sectorial aprovi l'acta de la comissió del passat 19 d'octubre, on es va acordar un repartiment addicional entre les comunitats de 2,7 milions d'euros aquest 2017 per a l'atenció de víctimes de violència de gènere i d'agressions o abusos sexuals.

Comentarios de Facebook