miércoles, 23 septiembre 2020 5:33

Renfe posa a la venda aquesta mitjanit 50.000 bitllets a 25 euros, els últims del 25 aniversari

Renfe posarà a la venda aquest dissabte, a les 00.00 hores, 50.000 bitllets a 25 euros amb els que tancarà la campanya promocional amb motiu de la celebració el 2017 del 25 aniversari de l'Alta Velocitat a Espanya.

Segons ha informat Renfe, ha decidit avançar aquest mes la venda dos dies (normalment es realitzava els dies 25 de cada mes) per no coincidir amb la Nit de Nadal i la Nadal . D'aquesta manera, aquesta pròxima mitjanit els clients podran comprar a través del web de Renfe i de la venda telefònica bitllets per viatjar fins el 26 de febrer de 2018.

Un cop s'esgoti la promoció de desembre amb 50.000 bitllets , els clients podran seguir beneficiant-se de descomptes de fins i l 70% de les tarifes Promo o Promo + que ofereix habitualment la companyia.

En les promocions anteriors d'aquesta campanya (celebrades cada dia 25, a excepció del mes de juliol, quan es va avançar al dia 9 per augmentar la disponibilitat de bitllets promocionals per a l'estiu), la companyia ha venut els bitllets molt ràpidament .

per a la venda d'aquesta campanya, Renfe va millorar el protocol de mesures per a un millor rendiment del seu sistema de venda i va reforçar els sistemes d'informació i atenció al client . La companyia va duplicar l'ample de banda de Internet , va ampliar el nombre de servidors , va bloquejar IPs intrusives i segueix reforçant els canals d'informació i atenció al client.

< p> a més, va traslladar una sèrie de recomanacions als clients al seu bloc oficial, com estar prèviament registrat al web de Renfe , tenir decidits amb antelació destí i dates de viatge desitjats o esborrar la memòria cau de navegació entre consultes o intents de compra.

'50.000 bitllets a 25 euros la nit del 22 al 23 de desembre al # 25AniversarioAve ! https://t.co/1Pm91XI8ak Consells útils per comprar el teu bitllet. pic.twitter.com/TR5dEGa9jy

& mdash; Renfe (@Renfe) 20 desembre 2017