Quantcast

21-D | Rajoy celebra que les eleccions hagin transcorregut "amb normalitat"

El president del Govern, Mariano Rajoy, va agrair aquest dijous la seva " compromís " als interventors i apoderats del Partit Popular que han col·laborat en aquesta jornada perquè les eleccions autonòmiques catalanes s'hagin celebrat " amb normalitat ".

# 21D Agraeixo el seu compromís als interventors i apoderats del @PPopular que avui han col·laborat perquè les eleccions se celebrin amb normalitat a Catalunya. MR

& mdash; Mariano Rajoy Brey (@marianorajoy) 21 desembre 2017

El cap de l'Executiu ha fet aquestes consideracions a través del seu compte oficial de Twitter en un comentari que va rubricar amb les seves inicials ja des de la seu nacional del partit, a la qual va arribar a les 20.30 hores per fer el seguiment de l'escrutini des del seu despatx de la setena planta.

Segons han informat fonts populars, també esperen a Gènova el resultat dels comicis la vicepresidenta de l'executiu , Soraya Sáenz de Santamaría ; la presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor ; el president del Senat, Pío García-Escudero ; i la ministra de Defensa i secretària general del partit, María Dolores de Cospedal .

Igualment, es troben a la seu coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo , els vicesecretaris generals Pau Casado (Comunicació), Javier Arenas (Política Autonòmica i Local) i Javier Maroto (Acció Sectorial i polítiques Socials), el portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando , així com el secretari de Relacions Internacionals José Ramón García Hernández .

Comentarios de Facebook