Compartir

La secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal , i el coordinador general de la formació, Fernando Martínez-Maíllo , ja són a la seu nacional del partit per fer el seguiment de l'escrutini de les eleccions autonòmiques catalanes.

el president del Govern i del partit, Mariano Rajoy , està previst que arribi a la seu del PP del carrer Gènova de Madrid a partir de les 20.00 hores per instal·lar al seu despatx, situat a la planta setena, segons han informat fonts populars.

en aquests moments, també es troben a la seu dels vicesecretaris generals Pau Casado (Comunicació) i Javier Arenas (Política Autonòmica i Local), així com el secretari de Relacions Internacionals José Ramón García Hernández.

s'espera que en breus moments s'incorpori el vicesecretari general d'Acció Sectorial, Javier Maroto , mentre que la r esponsable d'Estudis i Programes, Andrea Levy, farà el seguiment des Barcelona , on és la número dos de la llista.

Per la seva banda, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez , i diversos membres de l'Executiva socialista esperen a la seu federal del partit el recompte de les eleccions autonòmiques a Catalunya.

Com que és avui un dia laborable, segons indiquen fonts socialistes, el líder del PSOE porta tota la jornada a Ferraz despatxant altres qüestions des de la planta quarta. Igual que altres dirigents del partit que també han estat en els seus despatxos.

Al costat de Sánchez estan la vicesecretària general, Adriana Lastra ; el secretari d'Organització, José Luis Ábalos ; el secretari de Relacions Institucionals, Alfonso Rodríguez Gómez de Celis ; i altres integrants de l'Executiva com Maria Luisa Carcedo, Paco Salazar , i el portaveu del Senat, Ander Gil . Si bé de moment cada un està en els seus menesters i fins a les 20 hores no preveuen convocar per seguir de manera conjunta el resultat electoral.

En Ferraz preveuen que Ábalos sigui qui comparegui aquesta nit a Ferraz per fer un balanç sobre els resultats electorals, sempre després que ho facin des del PSC a Barcelona.