Compartir

El moment de les eleccions sempre és un moment important per a tota la població que vota, per això, ocorren coses curioses, a cadascú més, que deixen veure la importància que tenen les eleccions i el dret a vot per a la gent, en aquest cas, en les eleccions catalanes hi ha diverses curiositats:

Els primers incidents i aldarulls en tota la jornada electoral: Han tingut lloc al migdia al col·legi Pompeu Fabra. Així informava el diari delcamp.cat, que assegurava que els Mossos d'Esquadra han hagut de personar-se en les instal·lacions després que una persona estigués passant paperetes de Ciutadans. En un primer moment, l'implicat semblava ser el president de taula, membre de Ciutadans, però finalment ha declarat no tenir res a veure. Segons comenta, ajudava a votar a una persona gran.

– Noia vota per Puigdemont: Laura Sancho va votar en nom de Puigdemont ja que a la noia, de 18 anys, veia injust que l'expresident no pogués votar.

– Dona vota amb els rul·los llocs: Una de les moltes dones que avui hauran anat a totes les perruqueries de Catalunya ha decidit sortir, amb els rul·los al cap i la permanent a mig fer per votar.

– Xavi Hernández ha parlat a favor de l'independentisme: s'ha posicionat l'exjugador del FC Barcelona a favor de l'independentisme a RAC1 i Catalunya Ràdio dient el malament que li sembla que hi hagi presos polítics a Espanya i ha anat a votar amb una samarreta groga.

– Els concursants d'OT han anat a votar: Els concursants que viuen a l'acadèmia d'Operación Triunfo que són catalans han tingut permís per a acudir a votar en les eleccions que s'estan celebrant.

– els col·legis electorals han aparegut amb pintades: pintades de petjades grogues i de llaços grocs en favor dels exconsellers presos.