Compartir

Dues persones han estat detingudes , aquest dijous, en relació a un atropellament massiu a la ciutat australiana de Melbourne . Un dels arrestats és el conductor del vehicle .

Segons mitjans locals, a 9 persones han estat hospitalitzades , entre elles un menor en estat greu ; altres 12 estan sent ateses al lloc dels fets.

L'atropellament es va produir a la via pública, a la carrer Flinder , propera a una estació de trene s, al voltant de les 17:00 (hora local). Les autoritats han demanat a la població que evitin la zona. De moment, es desconeix si ha estat un acte deliberat , encara que alguns mitjans, "basat en el que han vist", així ho afirmen.

. @VictoriaPolice : We believe based on what we have seen that it is a deliberate act

ABC News (@abcnews) 21 desembre 2017 < / a>

Segons testimonis de l'incident, en declaracions a ABC , el vehicle, un tot terreny, marca Suzuki , de color blanc , circulava a " gran velocitat " atropellant i " impactant amb les persones ". Al seu interior, hi viatjaven dos individus.

Corner of Flinders St and Swanston St remains blocked off after #FlindersSt incident. @abcnews pic.twitter.com/ JQgouuCLEK

& mdash; James Oaten (@james_oaten) 21 desembre 2017