Compartir

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha anunciat avui que a les eleccions catalanes d'aquest dijous els Mossos d'Esquadra i les Forces de Seguretat de l'Estat posaran en marxa un dispositiu de vigilància "superior" al d'altres comicis. < / p>

Preguntat pel dispositiu de seguretat per al 21-d, que Interior coordinarà l'estar en vigor a Catalunya l'article 155 de la Constitució, el ministre va dir que aquestes mesures de vigilància no s'explicaran "d'una manera minuciosa ", perquè llavors" la fi última que es persegueix ".

Ha indicat que els Mossos i les Forces de Seguretat de l'Estat es desplegaran aquest dijous a la comunitat catalana perquè" ningú pugui alterar el ordre i la pacífica participació a l'hora de votar ".

en tot cas, el titular d'Interior ha explicat que es posarà en marxa" un dispositiu important "de seguretat pel 21-d, que serà" superior al d'altres ocasions ". A més, una altra particularitat serà que Policia Nacional i Guàrdia Civil participaran en l'operatiu, cosa que no passava en altres ocasions, en tenir transferida la Generalitat de Catalunya la competència de seguretat.