martes, 11 agosto 2020 21:59

Renfe posa a la venda aquest dissabte 50.000 bitllets a 25 euros, els últims del 25 aniversari

Renfe posarà a la venda el proper dissabte, a les 00.00 hores, 50.000 bitllets a 25 euros amb què tancarà la campanya promocional amb motiu de la celebració el 2017 del 25 aniversari de l'Alta Velocitat a Espanya.

Segons informa Renfe, ha decidit avançar aquest mes la venda uns dies (normalment es realitzava els dies 25 de cada mes), per no coincidir amb la festivitat de la Nit de Nadal i el Nadal.

D'aquesta manera, la mitjanit de divendres 22 a dissabte 23 els clients podran comprar bitllets per viatjar fins al 26 de febrer de 2018 a través del web de Renfe i de la venda telefònica.

Un cop s'esgoti la promoció de desembre amb 50.000 bitllets, els clients podran seguir beneficiant-se de descomptes de fins al 70% de les tarifes Promo o Promo + que ofereix habitualment la companyia.

En les promocions anteriors d'aquesta campanya (celebrades cada dia 25, a excepció del mes de juliol, quan es va avançar al dia 9 per augmentar la disponibilitat de bitllets promocionals per a l'estiu), la companyia ha venut els bitllets molt ràpidament.

Per a la venda d'aquesta campanya, Renfe va millorar el protocol de mesures per a un millor rendiment del seu sistema de venda i va reforçar els sistemes d'informació i atenció al client.

La companyia va duplicar l'ample de banda d'Internet, va ampliar el nombre de servidors, va bloquejar IPs intrusives i segueix reforçant els canals d'informació i atenció al client.

A més, va llançar puntualment un seguit de recomanacions als clients al seu bloc oficial, com ara estar prèviament registrat al web de Renfe, tenir decidit amb antelació destí i dates de viatge desitjats o esborrar la memòria cau de navegació entre consultes o intents de compra.

Artículos similares