Compartir

No és la primera vegada que es posa a la venda algun dels cotxes que la família Reial ha gaudit. Fa mesos, el web oficial de la plataforma de subhastes en línia , Catawiki, posava a la venda un dels primers cotxes del rei Joan Carles I. Ara mateix web de subhastes, posa a < / b> subhasta un dels primers automòbils que va conduir el Rei Felip VI en la seva joventut.

Després d'estrenar-se amb un Seat Ibiza, el Rei Felipe amb tan sols 20 anys, lluïa pels carrers de Mallorca, un Volvo 480 ÉS Coupé en color vermell fins a 1988. Ara, aquest Volvo color vermell i primer cotxe de la marca amb tracció posterior, pot ser adquirit a través de Catawiki.

Fins al 27 de desembre es pot licitar per ell i segons els organitzadors de la subhastes, el segon cotxe del Rei podria arribar a un valor d'entre els 21.000 i 23.000 euros . Actualment, el vehicle es troba exposat al Saló Internacional del Vehicle d'Època que se celebra a IFEMA Retromóvil a Madrid.

Segons explica la casa de subhastes, el vehicle conserva la matrícula original i ha estat pintat per recuperar el seu color vermell del principi. A més, afegeix que compta amb uns 155.000 quilòmetres recorreguts i posseeix la documentació que acredita la seva originalitat i el seu alt valor històric com la fotocòpia del permís de circulació del cotxe expedit el 25 de novembre de 1986 a nom de Joan Carles de Borbó.