Quantcast

Tres clubs d'alterne financen un combat de boxa contra la violència de gènere a Cantàbria

Cantàbria serà protagonista aquest cap de setmana per la celebració d'un combat de boxa en contra de la violència de gènere en un prostíbul a la localitat de Camargo. Aquest club de cites, juntament amb altres dos de la comunitat – Acròpolis, Stardust i Borja – protagonitzen l'esdeveniment amb l'ajuda del consistori de Camargo, que ha estat l'encarregat de finançar part del mateix amb fons públics.

L'alcaldessa d'aquest poble, Esther Bolado, ha demanat disculpes i ha assegurat "que no col·laborarà més amb activitats que tinguin a veure amb clubs d'alterne". Des de la formació d'Units Podem del municipi no han trigat a demanar explicacions al PSOE per concedir el permís perquè se celebri l'esdeveniment que tindrà lloc al poliesportiu municipal de Revilla de Camargo. Ho ha fet la diputada regional Verónica Ordóñez, que considera que Bolado "ha d'assumir repsonsabilidades polítiques".

CRÍTIQUES DE COL·LECTIUS FEMINISTES

No només arriben explicacions i crítiques des de l'àmbit polític. Associacions en contra de la violència de gènere i feministes carreguen contra la celebració d'aquesta vetllada de boxa, sota el títol 'La nit de les reines' en què participaran boxadores de Cantàbria i del País Basc

Algunes de elles han estat el Col·lectiu d'Estudiants de Cantàbria i la Comissió 8 de Març de Cantàbria, que han expressat el seu malestar pel festeig d'aquest esdeveniment, titllant-lo de "inconcebible"

OPERACIÓ ZULO

Un dels tres clubs que patrocina l'esdeveniment està sota investigació dins el marc d'aquesta operació, coneguda a partir del passat mes d'agost, per la tracta d'éssers humans. La Policia va trobar a més de 60 treballadors d'aquest prostíbul sense ser donats d'alta a la Seguretat Social.

El gerent del local va ser detingut, igual que el responsable de les activitats que es desenvolupaven en aquest. També van ser acusats de delictes contra els drets laborals dels treballadors.

Comentarios de Facebook