Quantcast

Compte enrere per a la posada en marxa de la nova política d'equipatge de Ryanair

A partir del 15 de gener de 2018, Ryanair posarà en pràctica la nova política d'equipatge que permetrà només als passatgers que reservin un embarcament prioritari, pujar dos embalum a bord, un petit i una maleta de cabina.

L'embarcament prioritari tindrà un cost de cinc euros i si es vol realitzar en el moment de la reserva o fins una hora abans d'enlairar l'avió, només costarà una euro més.

En cas de no contractar aquest tipus de servei, els clients només podran pujar a bord l'equipatge més petit i la maleta de fins a deu quilos haurà d'anar dins del celler de l'avió sense cost adicional. Els clients que viatgin amb nens, podran embarcar amb una bossa petita per a nadons de fins a cinc quilos.

Segons la companyia, han pres aquesta decisió perquè s'acceleri l'embarcament dels vols i així reduir els retards. A més, recorda que la seva nova política, ofereix una reducció de les taxes de facturació de 25 a 35 euros i un increment del 33% en la mida de l'equipatge permès (de 15 a 20 quilos). La companyia també posarà limitacions pel que fa al nombre de maletes que es pot portar a la cabina. Només 90 articles d'equipatge de mà grans (55x40x20 cm) tindran cabuda a causa de les limitacions d'espai.

Segons la companyia, tots aquells passatgers que no permetin que la seva borsa vagi a la bodega, no es poden embargar i se'ls retornarà els diners del bitllet.

Comentarios de Facebook