Compartir

La investigació va començar el març passat, quan es va tenir coneixement de l'existència d'un grup de persones especialitzades en els anomenats 'bolcades'. Aquesta activitat consisteix en que els arrestats es feien passar per venedors o compradors de droga, després de la qual cosa, depenent dels casos, es quedaven amb els diners o amb l'estupefaent.

Les primeres detencions es van produir al barri madrileny de Puente de Vallecas, quan dos dels investigats van ser interceptats quan viatjaven a bord d'un vehicle amb més de 100 quilograms d'haixix a bord.

GRUP ITINERANT

després de diverses indagacions, els investigadors van comprovar que el grup es desplaçava a qualsevol punt de la península per cometre les seves accions, tal com va passar el passat mes de setembre, quan tornaven de la localitat d'Algesires després consumar presumiblement d'elles .

en concret, aquests membres de la trama van ser localitzats quan tornaven d'Algesires en dos vehicles on els agents van trobar més de 140 quilograms d'haixix, a més de dos revòlvers i una pistola.

Els vuit detinguts pasaro n a disposició judicial com a presumptes responsables d'un delicte contra la salut pública, dos delictes de robatoris amb violència i intimidació, pertinença a organització criminal i tinença il·lícita d'armes, de manera que el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.