jueves, 24 septiembre 2020 10:53

Ángel Gabilondo (PSOE) convida a Cifuentes a investigar la presumpta corrupció del PP

El portaveu del PSOE a l'Assemblea de Madrid, Ángel Gabilondo, ha dit avui que la presidenta regional, Cristina Cifuentes, "ha d'actuar i prendre mesures si fossin oportunes" al respecte de la corrupció política i ha considerat que "li correspon també investigar què s'ha fet, què es va fer amb les campanyes electorals" .

"i em sembla que si d'aquesta investigació s'observés que hi ha hagut alguna irregularitat en el finançament del PP, el que hauria de fer és demanar disculpes i retornar a les arques públiques els diners distret ", ha destacat.

Preguntat sobre les declaracions de l'expresident Ignacio González a les que va deixar caure que l'expresidenta Esperanza Aguirre era la que portava el suposat finançament irregular del PP, va dir que és " respectuós " amb la presumpció d'innocència, però és " evident "la" coincidència "en el temps del" partit en el Govern "amb " una situació de presumpta corrupció " que, al seu judici, produeix "desmoralització social" . Ha indicat que a aquest fet se li afegeix "que això té a veure amb un finançament del PP presumptament irregular".