Quantcast

Fes-te Sentir diu que no pagarà la sanció de la Comunitat de Madrid per repartir fullets contra el col·lectiu LGTB

L'organització Fes-te Sentir informat aquest dilluns que no pagarà la sanció imposada per la Comunitat de Madrid després de repartir fullets contra la llei d'Igualtat LGTB a centres escolars, i que obliga l'associació a pagar 1.500 euros en vulnerar la llei regional de protecció integral contra la LGTBIfobia.

"Ens rebel·lem davant d'una sanció injusta imposada a l'empara d'una llei intolerant que vulnera drets fonamentals. Anem a explicar a tota Espanya com els polítics, entre ells Cristina Cifuentes, pretenen fer callar als ciutadans que discrepen d'una norma ", va explicar el president de Fes-te Sentir, Ignacio Arsuaga.

l'entitat porta un temps llançant campanyes contra els drets de les persones LGTB recollits en la mateixa Llei de protecció integral contra la LGTBIfobia i la Discriminació per raó d'orientació i identitat sexual de la Comunitat de Madrid, així com contra la Llei d'Igualtat LGTB que està tramitant al Congrés dels d iputados.

Els fullets, repartits en centres escolars sota el títol 'Saps el que volen ensenyar al teu fill en el col·legi? Les lleis d'adoctrinament sexual ', anaven acompanyats d'una carta de Fes-te Sentir en què denunciava una suposada manipulació dels estudiants en favor del col·lectiu LGTB.

La Conselleria de Polítiques Socials i Família de la Comunitat de Madrid considera que aquesta acció de l'entitat ultraconservadora és ofensiva i que comporta "expressions de caràcter vexatori", cosa que Fes-te Sentir nega.

Comentarios de Facebook