Compartir

La comissió d'investigació al Congrés dels Diputats que està estudiant la crisi financera ha citat per al pròxim 9 de gener a Rodrigo Rato, exvicepresident econòmic del Govern i expresident de Bankia.

Segons han informat fonts parlamentàries, en la sessió de la comissió celebrada aquest dilluns, es va acordar citar un total de 12 compareixents entre els dies 9 i 16 de gener.

el dia 9 de gener també intervindrà en la comissió l'expresident de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) Julio Segura i l'exsecretari d'Estat d'Economia amb el PSOE José Manuel Campa.

Per la seva banda, el 10 de gener acudiran a la comissió Pedro Solbes, que va ser vicepresident econòmic en els governs socialistes de José Luis Rodríguez Zapatero.

Aquest dia també intervindran l'exsecretari d'Estat d'Economia amb el PP Fernando Jiménez Latorre, i l'expresidenta de la CNMV Elvira Rodríguez. Mentrestant, Elena Salgado, també vicepresidenta econòmica amb Zapatero, ho farà el 11 de gener, jornada en què també està citat l'actual president de la CNMV, Sebastià Albella.

El ministre d'Economia, Indústria i Competitivitat , Luis de Guindos, compareixerà a la comissió d'investigació el 16 de gener.

en aquestes sessions s'alternaran les intervencions de responsables polítics o d'organisme supervisors amb juristes o experts com Dionisio Moreno.